Apparaten en accessoires
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
6 porties
Ingrediënten
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Vetten
10.3 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
136 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde aardappelkroon
50 λεπτ.
Fideuá van groenten
40 λεπτ.
Groente-Omeletten
30 λεπτ.
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Καμία βαθμολογία
Hongaarse champignonsoep
30 λεπτ.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1ωρ.
Bosbessen cheesecake-ijs
14ωρ. 35 λεπτ.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Καμία βαθμολογία
Groene smoothie bowl met gojibessen
Καμία βαθμολογία
Kwarktaart in potjes
4ωρ.
Stoofpot van linzen
2ωρ. 35 λεπτ.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9ωρ. 15 λεπτ.